3P-FB-784x295

Udruga #3PSPLIT započela je 2013. godine kao projekt i rezultat suradnje Američke alumni zajednice hrvatske, konkretno doc.dr.sc. Ivane Bilić i Američkog veleposlanstva u Zagrebu. Kao ključni partner projekta priključio se Ekonomski fakultet u Splitu. Početna ideja bila je organizirati jedan događaj namijenjen poticanju poduzetništva kod mladih u Splitu.

#3PSPLIT nikad ne bi postao održiv projekt, te udruga, da mu na samom početku podršku nisu dale važne poduzetničke institucije u Hrvatskoj, zagrebački ZIP odnosno njegovi osnivači Saša Cvetojević i Ivo Špigel i splitski Shift, odnosno utemeljitelji Shift konferencije Ivan Burazin, Antonio Perić i Mateo Perak.

Osim institucionalne podrške ne treba zanemariti ni podršku drugih hrvatskih poduzetnika poput Stevice Kuharskog – Locodels, Matije Kopića – Farmeron, Ilije Brajkovića – Akcija, Ivane Ninčević – Poduzetnički Centar Solin i mnogih drugih.

#3PSPLIT je prilika za studente, mlade i druge zainteresirane da iz prve ruke čuju priče najpoznatijih poduzetnika. Putem #3PSplit poduzetništvo se približava studentima, ohrabruje ih se i motivira da pokrenu prvenstveno sebe, svoje ideje i započnu vlastiti posao. Ovaj projekt se tradicionalno održava na Ekonomskom fakultetu u Splitu, gdje se već tri godine zaredom traži stolica više kako bi zainteresirani pojedinci i studenti čuli uspješne poduzetnike i njihove priče i savjete u svijetu poduzetništva.

Misija udruge je poticanje poduzetništva i inovacija te stvaranje pozitivnog ozračja za poduzetništvo i inovativnost.

Vizija udruge je postati i trajno ostati nezaobilazan sudionik umrežavanja i okupljanja zainteresiranih za jačanje i razvoj poduzetništva s namjerom podizanja poduzetničke klime i osiguravanja uvjeta za lakše i jednostavnije započinjanje posla u Splitu i Hrvatskoj.

Voditeljica projekta

Doc.dr.sc. Ivana Bilić & studentski OC team #3PSPLIT

2014slija1

S obzirom na veliki odaziv proteklih godina rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

2014slija4

Kao i uvijek ništa ovo ne bi bilo moguće bez naših partnera. Hvala im na svemu.

2014slija1

S obzirom na veliki odaziv proteklih godina rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

2014slija4

Kao i uvijek ništa ovo ne bi bilo moguće bez naših partnera. Hvala im na svemu.