2018. godina

Program #3PSplit započet je 2013. g. s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih te je kroz pet godina djelovanja okupio preko 1500 posjetitelja. 2015. projekt je prerastao u Udrugu 3PSplit posvećenu promicanju poduzetničke inicijative kod mladih ljudi, posebno uključujući populaciju studenata.

U svojem djelovanju posebnu pažnju nastoji se skrenuti na poticanje poduzetništva i poduzetničkog ponašanja kao mogućeg načina ulaska u svijet rada i samozapošljavanje što se smatra vrlo važnim na području s visokim stopama nezaposlenih, posebno mladih. U tom smislu, cilj je doprinijeti razvoju i unapređenju poduzetničke kulture u regiji i zemlji te povećati motivaciju mladih za poduzetništvom i samozapošljavanjem kroz edukaciju od strane iskusnih poduzetnika i stručnjaka iz prakse.

Predavači na ovom programu su poznata imena iz svijeta poduzetništva i ostalih državnih i ostalih institucija koji nam pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici.

Osim stručnjaka iz prakse u našem programu sudjeluju i predstavnici raznovrsnih institucija i poduzeća koji ukazuju na značaj suradnje i networkinga u poticanju poduzetništva.

 

Njihova imena ćete saznati u narednim danima kroz objave naslužbenoj  Facebook stranici te na FB događaju kojeg smo kreirali za vas.

 

Pohađanje ovog programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni i certifikati o sudjelovanju. Video o proteklim #3PSplit događajima možete vidjeti ovdje.

Prijave su otvorene do 15. ožujka, 2018. Prijavi se za konferenciju ovdje.

#SPEEDDATECONSULTING

ZA PODUZETNIKE

U sklopu konferencije će biti organiziran besplatni Speed Date Consulting, kroz koji će naši predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati. Prijavi se na SDC ovdje.

ZA UČENIKE

Osim Speed Date Consultinga i ove godine pozivamo poduzetne srednjoškolce i studente da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na #3P Case Study ChallengeuPrijavi se na CSC ovdje.

PRIJAVI SE
Organizacijski tim

Anita Ževrnja

Bruno Šprlje

Dino Parčina – Rešić

Dora Stjepić

Helena Đurđević

Iva Pavić

Ivana Ljubić

Josip Čondić

Josip Musić

Živko Krstić

Voditelj tima: Luka Zovko

Voditeljica projekta: Mia Vuknić